Thursday, October 2, 2014

Summer Cottage

Oil on board, 11" x 9"
$425 plus $10 shipping in U.S.
Click image to enlarge

For check payment or other arrangements, email don@dailyartwest.com

Here's a painting from 2011. I stayed in this cool little retro cottage while I was in Tieton, Washington making prints at Goathead Press. Seattle jewelry artist Lori Talcott owns the cabins and kindly let me use one. Though carefully upgraded, the cottage still made me feel like I had traveled back in time to about 1955.

2 comments:

Egretta Wells blog said...

Hi, I like your house paintings so much. They have a certain serenity to them that really speaks out. I just looked at your contemporary painting blog, too, and your paintings there are beautiful and very expressive. Which do you prefer doing? One always hears that an artist should decide on a style, and I have always asked "why?". It is certainly more interesting to do several kinds of paintings. How do you feel about it?

Anonymous said...

Trắng da có nhiều phương pháp , nhưng hầu hết mọi người điều sử dụng các loại thuốc trắng da nhưng đặt ra nhiều câu hỏi quanh các loại thuốc này như thuốc uống trắng da an toàn , thuốc trắng da ivory caps có hại không , thuốc trắng da ivory caps có tốt không ? Đó là một vài câu hỏi liên quan đến thuốc làm trăng da ivory caps , cùng tìm hiểu nhé . Ngoài trắng da thì my pham nhat ban sakura còn giúp da giữ được nét tự nhiên và kem chong lao hoa chống lão hóa vì dùng kem chong lao hoa sakura , ngoài làm trắng da thì còn là kem chống nắng tốt và giá cả thì cũng là vấn đề vì vậy có nhiều câu hỏi như kem chống nắng neutrogena có tốt không ,.. Có nhiều loại nên có nhiều giá khác nhau . Nếu gót chân bị nứt nẻ thì nên dùng kem kem trị nứt gót chân neutrogena foot cream sẽ giúp bạn có được bàn chân đẹp như ý.